Atklāts Latvijas hokeja līdzjutēju krogs "Manheimas Baltie Krekli" (4)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Manheimas centrā sestdien pēcpusdienā oficiāli tika atklāts Latvijas hokeja līdzjutēju krogs "Manheimas Baltie Krekli", kurš čempionāta pirmajā pusē kļūs par centrālo latviešu līdzjutēju pulcēšanās vietu.

"Manheimas Baltie krekli" iekārtoti netālu no Manheimas dzelzceļa stacijas esošā īru kroga "Murphy's Law" telpās. Oficiālo līdzjutēju pulcēšanās vietu organizē tūrisma aģentūra "Travel Art", sadarbojoties ar "Murphy's Law", "Četri Balti Krekli", www.hokejs2010.lv" un "Aldari".

Atklāšanas pasākumā vairāk kā 100 līdzjutējus no Latvijas uzrunāja "Travel Art" sporta braucienu konsultante Inese Krūmiņa, novēlot faniem "Manheimas Baltajos Kreklos" no visas sirds atpūsties un svinēt Latvijas izlases uzvaras.

Atklāšanas pasākumā piedalījās arī Latvijas hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans un izlases ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks.

Lipmans pauda lielu gandarījumu par "Travel Art" iniciatīvu, norādot, ka fani allaž ir bijuši kopā ar Latvijas izlasi gan grūtos, gan labos laikos, un pauda cerību, ka Manheimā līdzjutējiem prieka brīžu netrūks.

LHF vadītājs aģentūrai BNS sacīja, ka vakarā pēc spēles ar Šveici viņš arī labprāt atgrieztos krogā, un kopā ar līdzjutējiem pie alus kausa nosvinētu uzvaru.

Hokeja atmosfēru krogā paspilgtināja ne tikai fanu saukļi, bet arī mūziķu Normunda Jakušonoka un Gunāra Meijera atskaņotās dziesmas, kurām līdzjutēji labprāt dziedāja līdzi.

"Manheimas Balti Krekli" darbosies līdz 13. maijam. Krogā būs pieejams ne tikai latviešu alus "Aldaris", kura kauss maksās 3,50 eiro, bet arī ēdienkarte latviešu valodā un arī latviešu ēdieni, no kuriem jau pirmajā dienā pieprasīti bija no Latvijas maizes ķieģelīša cepti ķiploku grauzdiņi. Krogā atradas arī informācijas centrs un sludinājumu dēlis.

Hokeja līdzjutēju atmosfēra "Manheimas Baltajos Kreklos" sestdien pēcpusdienā izbaudīja ne tikai līdzjutēji no Latvijas, bet arī Šveices komandas atbalstītāji, kuri kopā draudzīgi tērzēja un pārsprieda vakarā gaidāmo cīņu pie alus kausa.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu