Feldmanis/Jesse Kalnamuižā startē un finišē pirmie

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fotoaģentūra "4rati"

Pirmo šīs sezonas rallija putekļu garša ir noķerta un vasaras sezona ir sākusies – 2.maijā notika Latvijas rallijsprinta sezonas 3.posms "Kalnamuiža 2010".

Kā informēja Fotoaģentūras 4 Rati pārstāve Dace Janova, ekipāža Jānis Feldmanis/Anrijs Jesse, kuri šoreiz mājās bija atstājuši Mitsubishi EVO X sporta auto un sacensībās piedalījās ar Subaru Impreza, šajā rallijsprintā startēja ar pirmo numuru.

Lai gan rallijsprints sportistiem bija plānots vairāk kā gatavošanās Talsu rallijam, tieši Feldmanis/Jesse kāpa uz goda pjedestāla visaugstākā pakāpiena.

Ekipāža apsteidza savus tuvākos sekotājus Mārtiņu Svili/Aivi Aizsilnieku par 7,3 sekundēm, uzvarot 4WD OPEN klasē un rallijsprinta absolūtajā kopvērtējumā.

Foto: Fotoaģentūra "4rati"

Pēc apbalvošanas ceremonijas rallijsprinta organizatori bija parūpējušies par pārsteigumu uzvarētājiem - Jānis un Anrijs varēja izbaudīt peldi īstā piena vannā viesību namā "Kalnamuiža", un šo balvu ekipāža novērtēja īpaši atzinīgi.

Nākamās sacensības, kur piedalīsies Pērcauto-racing ekipāža, ir pavisam drīz - pēc pāris nedēļām redzēsim viņus Talsu rallija ātrumposmos.

Foto: Fotoaģentūra "4rati"
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu