Pārbaudes spēles ar frančiem notiks pēc plāna (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Latvijas hokeja valstsvienības pārbaudes spēles ar Francijas izlasi ''Arēnā Rīga'' notiks trešdien un ceturtdien, TVNET informē Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretāre Vita Ļebedeva.

LHF sadarbībā ar aviokompāniju ''airBaltic'' visas dienas garumā intensīvi strādāja un rada iespēju, lai Francijas hokeja izlase rīt, 21. aprīlī, ierastos Rīgā uz iepriekš paredzētajām pārbaudes spēlēm.

Trešdien spēles sākums ir paredzēts plkst. 19.30, tomēr ir iespējama 30 minūšu kavēšanās, kas ir saistīta ar lidmašīnas piezemēšanos lidostā ''Rīga''.

Latvijas hokeja izlasi spēlēs ar Franciju klātienē vadīs Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, kuriem trešdienas rītā ir rezervēta lidmašīna uz Rīgu.

Latvijas komandai tās būs pirmās divas pārbaudes no kopumā paredzētajām sešām gatavošanās ciklā pasaules čempionātam, kas šogad risināsies no 7. līdz 23. maijam Vācijā.

Pasaules čempionātā Latvija spēlēs vienā B apakšgrupā ar Vankūveras olimpisko spēļu čempioni Kanādu, Itāliju un Šveici. Savukārt Francija priekšsacīkstēs C apakšgrupā tiksies ar Čehiju, Zviedriju un Norvēģiju.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu