Jēkabsone-Žogota iekļūst finālā; Vētra turpina pusfināla sēriju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

Latvijas speciālista Gundara Vētras trenētā Jekaterinburgas UGMK komanda svētdien viesos ar rezultātu 94:66 pārliecinoši uzvarēja Orenburgas "Nadežda" vienību un izlīdzināja rezultātu spēļu sērijā 1-1.

Izšķirošā spēle UGMK komandai notiks 21.aprīlī Jekaterinburgā.

Pirmajā pusfināla spēlē ceturtdien UGMK piedzīvoja negaidītu zaudējumu, kad savā saukumā pašā spēles izskaņā piekāpās ar 76:77

Savukārt Anetes Jēkabsones pārstāvētā Maskavas apgabala "Spartak" komanda izbraukumā ar 90:62 uzvarēja Kurskas "Dinamo" un iekļuva Krievijas sieviešu basketbola čempionāta finālā.

Jēkabsone-Žogota svētdien spēlēja 21 minūti un 37 sekundes, kuru laikā guva 11 punktus, realizējot trīs no četriem metieniem no tālās distances un vienu no diviem divpunktu metieniem. 21 punktu "Spartak" rindās guva Diāna Taurasi.

Kā ziņots, "Spartak" komanda, kas uzvarēja regulārajā sezonā, pirmajā pusfināla mačā ceturtdien savā laukumā bija pārāka ar rezultātu 102:87.

Kā ziņots, 11.aprīlī "Spartak" jau ceturto reizi pēc kārtas triumfēja FIBA Eirolīgas turnīra basketbolā sievietēm, bet UGMK komanda šajā pašā turnīrā izcīnīja trešo vietu.

Savukārt "Nadežda" vienība šomēnes FIBA Eiropas kausa turnīra finālā divu spēļu summā piekāpās Latvijas sieviešu basketbola valstsvienības galvenā trenera Georga Dikeulaka trenētajam Grieķijas klubam "Sony Athinaikos".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu