Braients izlaidīs divas spēles, O'Nīls gatavs atgriezties

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kirby Lee/US Presswire

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas ''Lakers'' līderis Kobe Braients izlaidīs pēdējās divas regulārā čempionāta spēles rādītājpirksta savainojuma dēļ, savukārt Klīvlendas ''Cavaliers'' sastāvā gatavs atgriezties Šakils O'Nīls.

''Mēs zinām, cik labs Kobe ir. Viņam nebūs problēmas [atgriezties]. Mani pat nesatrauktu, ja viņš būtu izlaidis 50 spēles,'' pavēstīja Braienta komandas biedrs Lamars Odoms.

Tikmēr komandas galvenais treneris Fils Džeksons ir vairāk noraizējies par spēlētāja pēdējā laika savainojumiem. ''Mums būs smagāki treniņi, tādēļ ceru, ka viņš atradīs spēles ritmu.''

Savukārt Austrumu konferences labākā komanda Klīvlendas ''Cavaliers'' saņēmusi patīkamas ziņas, jo paredzams, ka laukumā varēs atgriezties savainojumu sadziedējušais centrs O'Nīls.

Komandas galvenajam trenerim tagad ir jāizlemj, vai regulārās sezonas izskaņā laist pieredzējušo centru laukumā kopā ar komandas līderi Lebronu Džeimsu, kurš pēdējās spēles izlaiž, lai negūtu savainojumu un labāk sagatavotos izslēgšanas spēlēm, vēsta NBA mājas lapa.

''Esmu gatavs izslēgšanas spēlēm jau tagad,'' paziņoja Džeimss, kurš ir ar mieru iziet laukumā arī pēdējā regulārā čempionāta spēlē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu