25 Pasaules kausa finālturnīra spēles būs redzamas 3D formātā (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

25 šā gada Pasaules kausa izcīņas futbolā finālturnīra spēles būs iespējams vērot 3D formātā, paziņojuši organizatori.

Visvairāk 3D formātā būs iespējams vērot pieckārtējās Pasaules kausa ieguvējas Brazīlijas spēles, jo starp 15 mačiem, kas tiks pārraidīti no pirmās kārtas, iekļautas visas trīs brazīliešu spēles.

Kopā trīsdimensiju formātā tiks uzņemtas 25 no 64 DĀR notiekošajām spēlēm. Vācijas, Nīderlandes, Spānijas, Argentīnas, Dienvidkorejas un Nigērijas spēles tiks pārraidītas pa divām reizēm, bet Anglija un Francija būs starp tām desmit komandām, kuras mačus 3D formātā grupu turnīrā varēs vērot  vienreiz.

Visu laiku pirmā Pasaules kausa futbola spēle 3D formātā būs šā gada čempionāta atklāšanas mačs, kurā DĀR spēkosies ar Meksiku.

3D spēles televīzijā tiks pārraidītas uz 26 valstīm. Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA) lēš, ka tās vēros "daži simti tūkstošu" fanu. Spēļu tehnisko pārraidi nodrošinās kompānija "Sony".

Jau ziņots, ka Pasaules kausa finālturnīrs risināsies no 11. jūnija līdz 11. jūlijam.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu