Pļuščenko: Izveidoju sarežģītu programmu, taču pārtrenējos (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Intervijā izdevumam ''Sportsdaily.ru'' krievu daiļslidotājs Jevgeņijs Pļuščenko pavēstīja par iemesliem, kādēļ nepiedalās Turīnā notiekošajā pasaules čempionātā daiļslidošanā, kā arī par saviem turpmākajiem nākotnes plāniem.

Jau ziņots, ka Pļuščenko izlaiž Turīnā notiekošo pasaules čempionātu veselības problēmu dēļ.

''Pēc olimpiādes es izveidoju programmu, kurā iekļauti divi četru apgriezienu lēcieni, taču pārtrenējos. Biju jau Turīnā, kur iepriekš esmu izcīnījis Eiropas čempiona titulu, kā arī triumfējis olimpiādē, tādēļ gribēju tur startēt arī šoreiz. Ir skumji, ka daudzi runā, ka esmu nobijies turp doties. Līdz pēdējam brīdim gaidīju un trenējos, tomēr, kad no desmit lēcieniem izdevās tikai divi...'' skumīgs par nepiedalīšanos čempionātā bija daiļslidotājs.

''Ir lēmums no ārstiem, ka nedrīkstu noslogot labo kāju. Negribas viena čempionāta dēļ pārvilkt svītru karjerai. Tagad darīšu visu, lai ātrāk atlabtu un varētu piedalīties arī Olimpiskajās spēlēs Sočos,'' nākotnes plānus iezīmē Pļuščenko.

''Protams, tas būs grūti, jo jaunie daiļslidotāji strauji attīstās. Taču nebiju slidojis trīsarpus gadus, tādēļ zinu, kā atgūties. Vēlos priecēt cilvēkus, un nekas mani no tā neatturēs.''

Daiļslidotājs mazliet pastāstīja arī par savu otro grāmatu, kura pašreiz vēl ir tapšanas stadijā. ''Tā būs vairāk kā dienasgrāmata, kuru rakstu pastāvīgi. Tajā būs vairāki atklājumi, jo esmu gatavs stāstīt taisnību,'' intrigu par vēl neizdoto grāmatu kāpināja Vankūveras spēļu sudraba medaļas ieguvējs.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu