Pēdējie no Vankūveras trešdien atgriežas bobslejisti un kalnu slēpotāji (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijai veiksmīgi noslēdzot 21. Ziemas olimpiskās spēles Vankūverā, šo trešdien, 3. martā, Rīgā no Vankūveras atgriezīsies 27 Latvijas olimpiskās delegācijas pārstāvji, tai skaitā bobslejisti un kalnu slēpotāji, TVNET informē LOK sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Āķe-Vīksne.

Delegācijas pārstāvji un sportisti starptautiskajā lidostā ''Rīga'' ieradīsies pulksten 13.50.

Latvijas delegācijā ar sudraba medaļām no Vankūveras mājās jau atbraukuši un svinīgi sagaidīti kamaniņu braucēju divnieka ekipāža Juris un Andris Šici, kā arī skeletonists Martins Dukurs.

Nekad iepriekš Latvijai, startējot kā neatkarīgai valstij, ziemas olimpiskajās spēlēs nebija izdevies tikt pie sudraba medaļām. Līdz šim lielākais sasniegums tika sasniegts 2006. gada Ziemas olimpiskajās spēlēs Turīnā, kur kamaniņu braucējs Mārtiņš Rubenis izcīnīja bronzas godalgu.

No Vankūveras Rīgā ieradīsies:

bobsleja komanda - Jānis Miņins, Daumants Dreiškens, Intars Dambis, Oskars Melbārdis, Edgars Maskalāns, Raivis Broks, Pāvels Tulubjevs, Mihails Arhipovs, Uģis Žaļims, treneris Sandis Prūsis, Elmārs Priede, kā arī tehniskais personāls Edijs Kalenda un fizioterapeits Pāvels Paučonoks;

kalnu slēpotāju komanda - Roberts Rode, Kristaps Zvejnieks un Liene Fimbauere ar treneriem Dināru Doršu, Janu Zvejnieci un Staņislavu Sokoļenko;

biatloniste Madara Līduma.

Tāpat ielidos arī pārējie delegācijas dalībnieki.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu