''Lakers'' pirmo reizi šosezon pārspēj ''Nuggets''

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Losandželosas ''Lakers'' vienība Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē savā laukumā pirmo reizi šosezon pārspēja Denveras ''Nuggets'' basketbolistus ar 95:89.

Denverieši šosezon bija izcīnījuši divas pārliecinošas uzvaras pār ''Lakers'', taču, neskatoties uz mājinieku zvaigznes Kobes Braienta slikto metinu precizitāti no spēles (2p. 3/17, 3p.0/2), Fila Džeksona vadītajai komandai izdevās izcīnīt uzvaru ar 95:89.       

Pašreizējo čempionu labā 20 punktus (no tiem deviņus noslēdzošajā ceturtdaļā) guva Lamars Odoms, kurš mājiniekiem palīdzēja arī ar 12 bumbām zem groziem. Spānis Pau Gasols uzvarētājiem pievienoja 15 punktus un 14 atlēkušās bumbas.

''Nuggets'' līderis Karmelo Entonijs izcēlās ar 21 gūtu punktu, taču maču nespēja aizvadīt līdz galam piezīmju normas dēļ.

Jāatzīmē, ka mājinieki spēles gaitā atspēlējās 11 punktu deficīta.

Turnīra tabulā abas komandas atrodas līdzās. ''Lakers'' Rietumu konferencē ar 45 uzvarām ir pirmie, savukārt viņiem seko ''Nuggets'' basketbolisti ar 39 izcīnītām uzvarām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu