Krosbijs: Mums priekšā ir nopietnākais izaicinājums karjerā (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Kanādas hokeja izlases uzbrucējs Sidnijs Krosbijs uzskata, ka gaidāmais finālmačs pret ASV Vankūveras olimpisko spēļu hokeja turnīrā būs visnopietnākais izaicinājums viņa karjerā. Tikmēr ASV hokejisti norāda, ka gatavi spēlēt savu spēli un uzbrukt jau no paša spēles sākuma.

''Tagad mēs domājam tikai par iespēju, kas mums jāizmanto svētdien. Mums priekšā ir visnopietnākais izaicinājums mūsu karjerā,'' norādīja Krosbijs.

Tikmēr ASV hokeja izlases uzbrucējs Raiens Kaslers pastāstīja par komandas plānu gaidāmajā spēlē. ''Mēs gatavojamies uzbrukt jau no pirmās minūtes. Krievija un Slovākija spēlēja ļoti piesardzīgi mačos pret kanādiešiem, un mēs zinām, ar ko tas beidzās. Tādēļ tikai aizsargāties mēs netaisāmies. Izredzes finālā ir 50 pret 50. Mums atlikusi tikai viena spēle, un mēs darīsim visu, lai uzvarētu,'' vēsta portāls sportbox.ru.

Savukārt ASV valstsvienības aizsargs Raiens Saters savos izteicienos bija piesardzīgāks.''Laukumā būs traka atmosfēra, no kuras gūsim pozitīvas emocijas. Mums jāparāda sava spēle, lai uzvarētu. Ir jāiztur sava līnija arī brīžos, ja viss nenotiks kā gribētos,'' ziņo izdevums ''Sport Express''.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu