Daimler vadītājs pieprasījis Mercedes GP uzvaras (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mercedes GP komandai ir nepieciešams uzvarēt Lielās balvas izcīņās, pretējā gadījumā tā var nesaņemt Daimler atbalstu. Par to, atsaucoties uz publikāciju izdevumā Manager Magazin, ziņo Lenta.ru.

Jau ziņots, ka Mercedes-Benz, kas pieder Daimler koncernam, pērnā gada nogalē izpirka Brawn GP komandu, pārvēršot to par rūpnīcas komandu. Par Mercedes GP pilotiem savukārt kļuva septiņkārtējais F1 čempions Mihaēls Šūmahers un gados krietni jaunākais braucējs Niko Rosbergs.

Daimler vadītājs Dīters Cetše Manager Magazin norādījis, ka viens no sadarbības nosacījumiem ir komandas uzvaras F1 čempionāta posmos.

"Gadījumā, ja radīsies skaidras norādes uz to, ka naudu varēja izlietot labāk, nekā atbalstot F1 komandu, mums būs jāpieņem jauni lēmumi," sacījis Cetše. "Mēs darbojamies atbilstoši Gotlība Daimlera principiem. Viņš teica: būt labākajam vai nebūt vispār."

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu