Vankūveras medaļnieki tiks apbalvoti uz unikāliem pjedestāliem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vankūveras olimpisko spēļu medaļnieki tiks apbalvoti uz unikāliem no 18 dažādām koku šķirnēm izgatavotiem aptuveni 260 kilogramu smagiem pjedestāliem.

Spēļu organizatori, prezentējot pjedestālus žurnālistiem, uzsvēra, ka katrs no tiem būs atšķirīgs, katrs veidots no aptuveni 200 dažādām ar jaunākajām kokapstrādes metodēm izgatavotām koka detaļām. Nepieciešamos materiālus sagādāja Britu Kolumbijas provinces, kuras galvaspilsēta ir Vankūvera, 23 komūnas.

Pjedestāli atgādināšot par Vankūveras skarbo dabu, kalniem un mežiem, norādījis orgkomitejas vadītājs Džons Furlongs. Izgatavot savdabīgos pjedestālus pamudinājis tas, ka cilvēki no iepriekšējām olimpiskajām spēlēm tos noteikti neatceras. "Mēs gribam, lai arī pēc ilgiem gadiem cilvēki atcerētos, ka šie pjedestāli ir no Kanādas," uzsvēra Furlongs.

Organizatori arī paziņoja, ka apbalvošanas ceremonijās piedalīsies 51 brīvprātīgā palīdze, kas pasniegs medaļas un puķes spēļu veiksminiekiem.

Vankūveras olimpiskās spēles norisināsies no 12. līdz 28. februārim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu