Blokam jauns kaujas zirgs (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Savienoto Valstu rallija un Youtube zvaigzne Kens Bloks nupat prezentējis savu jauno kaujas zirgu, ar ko piedalīsies Amerikas rallijā.

Kā zināms, Kens Bloks šogad brauks arī pasaules rallija čempionātā (WRC) ar Ford Focus RS WRC, ko viņam sagatavojis uzņēmums M-Sport ar Malkolmu Vilsonu priekšgalā. Taču paralēli WRC sacensībām Bloks šogad startēs arī Amerikas rallijā, bet šeit jau viņam paredzēts cits sacensību auto - īpaša Fiesta.

To sagatavojis zviedru uzņēmums Olsbergs MSE (Motor Sport Evolution), kura viens no pēdējā laika šedevriem ir Fiesta, ar kuru pērn Markuss Gronholms piedalījās Pikes Peak iekarošanas braucienā.

Bloka Fiesta atšķiras no tās Fiesta S2000, ar kuru pagājušās nedēļas nogalē uzvaru Montekarlo rallijā izcīnīja soms Miko Hirvonens, - Bloka auto ir apgādāts ar 2 litru turbo motoru.

Monsterworldrallyteam.com
Monsterworldrallyteam.com Foto: Publicitātes foto

Plānots, ka ar Fiesta, kas krāsota galvenā sponsora Monster Energy krāsās, Kens Bloks startēs sešos ASV rallija čempionāta posmos, kā arī ekstrēmajās sacīkstēs X Games XVI.

Bloks nepiedalīsies visos WRC posmos - viņa debija gaidāma Meksikas rallijā, pēc kā Bloks plāno startēt Turcijā, Portugālē, Vācijā, Francijā, Spānijā un visbeidzot arī Velsas rallijā.

Bloks rallista karjeru sāka 2005.gadā, kad ieguva Rookie of the Year titulu. Šogad viņš kļūs par pirmo amerikāni uz pasaules rallija čempionāta skatuves 38 gadus ilgajā rīkošanas vēsturē.

"Šis būs viens no trakākajiem un izaicinošākajiem gadiem manā karjerā," - tā Kens Bloks.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu