Kambala produktīvs "Jeņisej" uzvarā (2)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

Eiropas Izaicinājuma kausa turnīra otrā posma L grupas pirmajā spēlē otrdien 12 punktus guva latviešu basketbolists Kaspars Kambala, palīdzot Krasnojarskas "Jeņisej" vienībai no Krievijas, kuru trenē Latvijas speciālists un kandidāts uz valstsvienības galvenā trenera amatu Ainars Bagatskis, savā laukumā ar rezultātu 75:70 pieveikt Francijas klubu "Roanne Basket".

Francijas klubs spēli sāka labāk un spēja izvirzīties vadībā ar 18:9, taču līdz otrās ceturtdaļas vidum mājinieki panāca izlīdzinājumu. Līdz puslaika pārtraukumam vadība mainījās vairākas reizes, tomēr nelielu pārsvaru spēja iekrāt "Jeņisej" basketbolisti.

Trešajā ceturtdaļā "Roanne Basket" atguva vadību, taču tad veiksmīgi nospēlēja mājinieki un ceturtajā ceturtdaļā izvirzījās vadībā ar 11 punktu pārsvaru, bet viesi līdz pamatlaika beigām spēja samazināt deficītu līdz -2. Tomēr mača galotnē labāk nospēlēja Ainara Bagatska trenētā vienība un izcīnīja uzvaru ar 75:70.

Kambala spēlēja 28 minūtes, kuru laikā realizēja piecus no 11 izmestajiem divpunktu metieniem un abus soda metienus. Latviešu basketbolists arī izcīnīja 11 atlēkušās bumbas un nopelnīja trīs personīgās piezīmes.

Vēl šajā grupā cīnīsies Turcijas komanda "Banvit", kas iepriekš spēlēja vienā apakšgrupā ar Latvijas klubu "VEF Rīga", un beļģu vienība Antverpenes "Giants".

Pirmajā posmā "Jeņisej" komanda savā apakšgrupā izcīnīja trīs uzvaras sešās spēlēs.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu