Galvanovska nākotne klubā izšķirsies ceturtdien (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Juris Presņikovs.

Latvijas čempionvienības BK ''Ventspils'' padomes sēdē ceturtdien tiks lems par kluba galvenā trenera Agra Galvanovska nākotni, vēsta portāls ventaspalss.lv.

Galvanovskis mutiski ir informēts, ka viņam tiek meklēts jauns darbs, taču oficiāla lēmuma par to vēl nav. Treneris lūgts vēl pastrādāt, tiesa, nenorādot, kura tad varētu būt viņa atvadu spēle. 

Kluba prezidents Aivars Lembergs norāda, ka pat tad, ja padome tiešām lems atstādināt Galvanovski no galvenā trenera amata, viņam tiks piemeklēts cits darbs kluba sistēmā. Klubs arī nedomājot līdz ar treneru maiņu atteikties no apstiprinātās koncepcijas un orientēšanās uz jaunajiem basketbolistiem.

BK ''Ventspils'' šosezon UELB Eiropas līgas turnīrā piecās spēlēs piedzīvojis piecus zaudējumus, LBL 1. divīzijā 7 komandu konkurencē ieņem 5. vietu (3 uzvaras un 3 zaudējumi), bet BBL Elites divīzijā ar izcīnītiem 14 punktiem (5 uzvaras un 4 zaudējumi) ir 5. pozīcijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu