Kovaļevskis un Gaugere nosaukti par florbola virslīgas vērtīgākajiem spēlētājiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas Florbola savienība / Facebook

Par aizvadītās sezonas "Elvi Florbola līgas" vērtīgākajiem spēlētājiem vīriešu un sieviešu konkurencē nosaukti Rolands Kovaļevskis un Laura Gaugere, informē Latvijas Florbola savienība (LFS).

Kovaļevskis aizvadītajā sezonā palīdzēja viņa pārstāvētajai "Betsafe"/"Ulbroka" triumfēt Latvijas augstākajā līgā, kamēr Gaugere kaldināja Kocēnu "Rubenes" uzvaru dāmu spēcīgākajā turnīrā.

Vīru turnīra rezultatīvākais spēlētājs bija Pāvels Semjonovs (Tartu EMU), bet par labāko uzbrucēju atzina Arniju Kuratņiku ("Valmiera"). Sacensību labākā aizsarga apbalvojumu saņēma Artūrs Jurševskis ("Pārgauja"), labākais vārtsargs bija Ivars Dišereits ("Betsafe"/"Ulbroka") un labākais debitants - Valters Kasjaņenko (Talsu NSS/"Krauzers").

Savukārt simboliskajā izlasē iekļuva Kuratņiks, Kovaļevskis, Ingars Matisons ("Rubene"), Jurševskis, Aigars Belasovs ("Valmiera") un Dišereits.

Tikmēr dāmām Gaugere bija arī rezultatīvākā spēlētāja, kamēr par labāko uzbrucēju tika nosaukta Santa Torstere (Rīgas NND), labākās aizsardzes gods tika Elizabetei Pavlovskai ("Rubene"), labākā vārtsardze bija Ilga Jēkabsone ("Rubene"), bet labākā debitante - Simona Grāpēna ("Rubene").

Dāmu simboliskajā izlasē tika iekļautas Anna Ankudinova (Ķekavas "Bulldogs"), Gaugere, Torstere, Pavlovska, Karīna Saidova (Rīgas NND) un Jēkabsone.

Savukārt LFS īpašās balvas saņēma Ilmārs Podnieks un Miks Radvils, kuri tika nosaukti par labākajiem jaunajiem tiesnešiem, kamēr par labākajiem tiesnešiem atzina Māri Kumerdanku un Kasparu Kristapsonu.

Labāko jauno treneru nominācijas saņēma Kristīna Degina ("Bulldogs") un Linda Līce ("Rubene"), bet par labāko treneri tika atzīts čempionvienības "Betsafe"/"Ulbroka" stūrmanis Andris Pīlups.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu