Deniss Rodmans "Pearl Jam" koncertā: Kad nomiršu, apglabājiet mani Čikāgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Deniss Rodmans
Deniss Rodmans Foto: Reuters/LETA

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions ekstravagantais Deniss Rodmans, piedaloties amerikāņu rokgrupas "Pearl Jam" koncertā Čikāgā, izteicās, ka vēlas tikt apglabāts tieši šajā pilsētā. 

Skandalozais basketbolists negaidīti parādījās uz "Pearl Jam" skatuves un uzstājās ar runu. Rodmana rokās bija ukulele. 

"Teikšu jums vienu lietu. Čikāgas ļaudis - jūs esat vienīgie cilvēki uz planētas Zeme, kuri mani atbalstījuši," sacīja Rodmans, klātesot "Pearl Jam" līderiem Edijam Vederam. "Es skaidri zinu tikai vienu lietu. Kad es nomiršu, apglabājiet mani Čikāgā." 

Šobrīd 57 gadus vecais Rodmans trīs sezonas spēlēja plecu pie pleca ar leģendāro Maiklu Džordanu un Skotiju Pipenu. Šajā laikā spēka uzbrucējs trīsreiz kļuva par NBA čempionu. 

Rodmens bija nenogurdināms cīnītājs. Viņš enerģiski spēlēja aizsardzībā un veiksmīgi cīnījās par atlēkušajām bumbām. 

Divreiz NBA čempiontitulu Rodmans izcīnīja, pārstāvot Detroitas "Pistons" komandu. Divreiz viņš tika atzīts par sezonas labāko aizsardzības spēlētāju un divreiz piedalījās NBA Visu zvaigžņu spēlē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu