Rīga nepadodas, zaudē godam (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas vicečempioni Rīgas "Barons"/LU otrdien savā piektajā spēlē FIBA Eiropas kausa izcīņā izbraukumā ar 68:76 zaudēja Krievijas komandai "Lokomotiv" no Rostovas pie Donas. Neatkarīgi no šā mača iznākuma rīdzinieki jau bija zaudējuši iespējas kvalificēties "play off" turnīram.

"Barons"/LU rindās šodien rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Jevgeņijs Kosuškins, kurš šajā spēlē sasniedza lielisku precizitāti no visām distancēm - 2p 3/5, 3p 3/5.

Pa 12 guva Ainars Bagatskis un Salvis Mētra, 11 Giedra Gusta rēķinā, bet vēl desmit pievienoja otrs Lietuvas leģionārs Mihails Aņisimovs.

Pa ceturtdaļām - 24:21, 10:22, 15:17, 19:16.

Nopietnu savainojumu dēļ jau pirms Rostovas mača no sastāva "izkrita" viens no komandas līderiem Židrūns Urbons un Artūrs Brūniņš.

Atlēkušās bumbas: Barons - 26, Lokomotiv - 40.

Pirmajās piecās FIBA Eiropas kausa izcīņas spēlēs "Barons"/LU piedzīvojis četrus zaudējumus. Vienīgā uzvara tika izcīnīta trešajā mačā, kad Rīgā ar 87:70 sagrāva Bonnas "Telekom Baskets" no Vācijas.

Savā debijas spēlē Eiropā trešajā spēcīgākajā basketbola komandu turnīrā Latvijas vicečempioni viesos ar 72:99 atzina Ukrainas kluba "BC Kyiv" pārākumu. Otrajā mačā "Barons"/LU savā laukumā dramatiskā izskaņā ar 86:87 zaudēja Rostovas "Lokomotiv".

Zaudējums tika piedzīvots arī ceturtajā apakšgrupas spēlē - pirms nedēļas "Baronu"/LU Rīgā ar 90:84 uzvarēja "BC Kyiv" komanda.

"Rostov" pagaidām uzvarējusi visās piecās savās apakšgrupas spēlēs un jau nodrošinājusi vietu nākamajā kārtā. Ceļazīmi uz nākamo kārtu nodrošinājusi arī "BC Kyiv".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu