Valeiko 100% un pirmais Eiropas kausa fināls (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Stambulā FIBA Eiropas līgas "Final Four" turnīra pusfinālā Ukrainas klubs BC "Kyiv" izcīnīja pārliecinošu uzvaru pār laukuma saimniekiem "Fenerbahce". Lielisku spēli aizvadīja arī Latvijas izlases kandidāts Edmunds Valeiko, bet šodien finālā "Kyiv" tiksies ar Sanktpēterburgas "Dinamo".

Krievam Sergejam Čikalkinam gūstot 17 punktus, "Kyiv" vakardienas pusfinālspēlē apspēlēja "Feenerbahce" ar 88:72, izšķirošo pārsvaru gūstot jau spēles pirmajā ceturtdaļā.

Edmunds Valeiko spēlēja 22 minūtes, kuru laikā guva astoņus punktus ar 100% precizitāti! Viņš iemeta abus trīspunktu metienus, kā arī savu vienīgo divpunktu raidījumu.

Latvijas basketbolists izcīnīja arī četras atlēkušās bumbas un vienreiz rezultatīvi piespēlēja.

Šodien finālā Valeiko (att.) un Co sagaida daudz nopietnāks pretinieks - Sanktpēterburgas "Dinamo", kas otrajā pusfinālā ar 92:81 pārspēja citu Krievijas klubu Maskavas apgabala "Himki".

FIBA Eiropas līgā "Dinamo" pagaidām ir izcīnījuši uzvaras visās 19 (!!!) spēlēs - 14 panākumi grupu turnīrā, vēl četras uzvaras "play off" turnīra pirmajās divās kārtas plus uzvara pusfinālā par "Himki".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu