Valeiko - Eiropas līgas "Final Four", Kambala - bešā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ukrainas basketbola komanda "Kyiv", kurā spēlē Latvijas izlases kandidāts Edmunds Valeiko, trešdien iekļuva FIBA Eiropas līgas "Final Four", turpretim Kazaņas UNICS izšķirīgajā spēlē no zaudējuma neglāba arī latvieša Kaspara Kambalas 18 punkti.

"Kyiv" izšķirošajā ceturtdaļfināla spēlē izbraukumā ar 90:83 pieveica Izraēlas komandu "Strauss Iscar" no Naharijas, visā sērijā uzvarot ar 2-1. Valeiko punktus neguva, toties 11 minūšu laikā paspēja divreiz rezultatīvi piespēlēt. 19 punktus uzvarētāju labā guva argentīnietis Marselo Nikolā. Kazaņas UNICS ceturtdaļfināla sērijas izšķirošajā trešajā mačā izbraukumā ar 80:98 atzina citas Krievijas vienības "Himki" pārākumu, sērijā zaudējot ar 1-2.

Latvijas izlases centrs realizēja astoņus no saviem 13 divpunktu metieniem, 29 minūšu laikā gūstot 18 punktus un izcīnot piecas atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu