Volejbols: Baltijas kausa finālā Latvijas komanda pret latviešiem (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daugavas sporta namā Rīgā Latvijas komanda "Lāse/Robežsardze" sestdien dramatiskā mačā pārspēja Somijas klubu "Raision Liomu" un iekļuva Baltijas kausa izcīņas finālā, kur svētdien sacentīsies ar Somijas čempionvienību "Perungan Pojat", kas vakar guva virsroku pār citu Latvijas komanda "Inčukalns/LU".

Spēles laikā atspēlējoties no rezultāta 1-2 pa setiem un no trīs punktu deficīta arī izšķirošajā piektajā setā, Rīgas volejbolisti izcīnīja uzvaru ar 3-2. Pa setiem - 26:24, 19:25, 15:25, 25:15 un 15:13. 15. - uzvaru nesošo punktu taibreikā un visā spēlē, ar spēcīgu gremdi guva "Lāse/Robežsardze" uzbrukuma līderis Gundars Celitāns. Finālā, kas svētdien pulksten 16.00 notiks Daugavas sporta namā, rīdzinieki tiksies ar pagājušā gada Somijas čempioniem "Perungan Pojat", kuru galvenais dzinējspēks ir latviešu viesspēlētāju pāris - cēlājs Uģis Krastiņš un universālis Normunds Veinbergs. Spēles tiešo translāciju būs iespēja vērot arī LTV7 programmā. "Perungan Pojat" pusfinālā vakar ar 3-0 (25:23, 25:18, 25:21) pārspēja otru Latvijas komandu "Inčukalns/LU". Pirmajā setā vidzemnieki nespēja izcīnīt uzvaru esot vadībā ar 22:18, bet trešajā setā neizmantoja pēdējo iespēju pagarināt šo spēli pie labvēlīga rezultāta - 18:15. Spēlē par trešo vietu, kas svētdien pulksten 13.00 sāksies turpat "Daugavā", Inčukalna volejbolisti sacentīsies ar Somijas klubu "Raision Loimu".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu