Valeiko randiņš ar Kambalu ukraiņu gaumē (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

FIBA Eirolīgas turnīrā vakar aci pret aci tikās Latvijas izlases basketbolisti Edmunds Valeiko un Kaspars Kambala. Lai arī rezultatīvāks bija Kambala, spēles beigās platāk smaidīt varēja tieši Valeiko, kura komanda BC "Kyiv" pagarinājumā guva virsroku pār Kazaņas UNICS.

Edmundam Valeiko gūstot piecus punktus un izcīnot trīs atlēkušās bumbas, "Kyiv" pieveica UNICS spēles papildlaikā ar 91:89 un A grupas turnīra tabulā pakāpās uz otro vietu.

Kambala realizēja piecus no septiņiem divpunktu metieniem, pavisam gūstot 14 punktus un savācot divas atlēkušās bumbas. Ukrainas komandai tagad ir septiņas uzvaras 11 spēlēs, un par vienu uzvaru tie apsteidz UNICS, kas pagaidām ir trešie. Grupu turnīrā abām komandām ir atlicis pa vienai spēlei. C grupā Vloclavekas "Anwil" izbraukumā ar 79:62 uzvarēja Izraēlas "Bnei-Hasharon" un labu spēli aizvadīja abi latvieši.
Rinalds Sirsniņš (att. pa labi) laukumā gāja starta piecniekā un šajā mačā guva deviņus punktus, izcīnīja četras bumbas zem groziem un divreiz rezultatīvi piespēlēja. Gata Jahoviča rēķinā - seši punkti un 10 atlēkušās bumbas.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu