Pārceļ Daugavpils VI hokeja čempionāta startu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz 30.oktobri pārcelts Daugavpils VI pilsētas atklātā hokeja čempionāta starts, kas sākotnēji bija plānots sestdien - 23.oktobrī.

Daugavpils ledus halles direktors Aleksandrs Sverčkausks aģentūrai LETA pastāstīja, ka sacensības bija jāpārceļ "tīri prozaisku" iemeslu dēļ: vairākas komandas joprojām nav samaksājušas dalības maksu. Čempionāta pirmajā posmā 12 komandas cita ar citu izspēlēs vienu spēli, pēc tam komandas tiks sadalītas divās apakšgrupās. Pirmajā apakšgrupā tiks iekļautas sešas komandas, kuras būs ieguvušas visvairāk punktu, otrajā - pārējās. Apakšgrupu uzvarētājus komandas noskaidros, sacenšoties savā starpā divos riņķos. Visas pirmā sešinieka komandas un divas spēcīgākās otrā sešinieka komandas iegūs tiesības piedalīties Daugavpils kausa izcīņā. Piedalīsies Daugavpils komandas - Policijas sporta klubs, Lokomotīvju remonta centrs, "Spīdveja centrs 1", "Spīdveja centrs 2", "Austrumu elektriskie tīkli" un "Bumerangs", kā arī Preiļi, Jēkabpils, Dagda, "Lubānas lūši", "Aisbergi" (Daugavpils rajona Kalupes pagasts), kā arī hokeja komanda no Lietuvas "Roķišķi". Tā kā iepriekšējos gados bijis daudz kaislību ap leģionāriem, kas startē pilsētas čempionāta komandās, šogad sacensību organizatori nolēmuši atļaut komandām uzaicināt startam savās rindās jebkurus spēlētājus, izvirzot vienu nosacījumu - šiem spēlētājiem nav tiesību startēt arī citās komandās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu