Rekordliels skaits mūziķu cīnās par "Siemens" golfa kausu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

28. septembrī golfa laukumā "Viesturi" rekordliels Latvijas populāro mūziķu, kā arī ierakstu kompāniju un mediju pārstāvju skaits sacentās par "Siemens" golfa kausu. Šāda veida sacensības Latvijā notika trešo gadu pēc kārtas, un tajās, apvienojot sportisko azartu ar patīkamu izklaidi, kopumā piedalījās 49 dalībnieki.

„Pirms trīs gadiem producentu kompānija "Mūzikas Video" kļuva par šo sacensību iniciatoru un vienlaikus arī organizētāju, tāpēc sacensību nosaukums bija "LNT Mūzikas Video golfa kauss", taču šogad turnīrs tika pārdēvēts galvenā atbalstītāja un sponsora vārdā - ""Siemens" golfa kauss", stāsta "Mūzikas Video" direktors Igors Linga. Arī šogad turnīrā piedalījās vairums Latvijas populāro mūziķu, tai skaitā Lauris Reiniks, Mārtiņš Freimanis, Gunārs Kalniņš u.c., kuri turnīrā piedalās jau no pirmā gada. Lielu atsaucību izrādīja jauni spēlētgribētāji – mūziķi Gvido Linga, Detlefs, Nicol, Aisha, Lily, Dons, kā arī grupu „Tumsa”, „Autobuss debesīs”, „Līvi”, „Fors”, „Device”, „Finx”, „Forte” un citu mūziķi. Pēc piecu stundu ilgas cīņas ar vienādu punktu skaitu (43 p.) spēli beidza divas komandas. Lai noskaidrotu pirmās vietas ieguvēju, notika pārspēle, kur ripināšanas sacensībās uzvaru ieguva komanda, kuras sastāvā spēlēja Mārtiņš Freimanis no grupas „Tumsa”, Elita Mīlgrāve no ierakstu kompānijas „Mikrofona ieraksti”, Igors Linga no „Mūzikas Video” un Kristians Rozenvalds no sabiedrisko attiecību centra „RKT Publicitāte”. Otro vietu izcīnīja Jānis Pinkulis ("Sporta Avīze"), Marats Ogļzņevs (grupa "Device"), dziedātāja Lily un Normunds Kalniņš (grupa "Tumsa"). Arī par trešo vietu notika pārspēle, kurā uzvarēja komanda - Ivo Krumholcs (Latvijas Radio), Gvido Linga un Reiners (grupa "Finx"), atstājot aiz sevis Ēriku Kundziņu, Lieni Kokinu (grupa „Tumsa”), Mārtiņu Matisonu (grupa „Device”) un Tatjanu Maļcevu (grupa „Fors”). Abas komandas deviņu bedrīšu laukumu izgāja ar 44 sitieniem. Visas godalgotās komandas saņēma tradicionālo turnīra balvu - golfa bumbiņu kompaktdiskā, kā arī izdevniecības "Jumava" grāmatas. Par turnīra mobilāko spēlētāju tika atzīts šo sacensību veterāns Lauris Reiniks, kurš no "Siemens" saņēma speciālbalvu - jaunu mobilo tālruni. Apbalvošanas ceremonija notika restorānā „Septiņi gudrie bambusu birzī”, pēc kuras visi dalībnieki tika aicināti ieturēt garšīgas vakariņas. Godalgoto vietu ieguvējiem bija iespēja vakariņot pie galdiņiem ar ugunspodiem, uz kuriem uzvarētāji paši sev varēja pagatavot Malaizijas eksotiskās delikateses. Tāpat kā iepriekšējos gados, mūziķi laukumā devās kopā ar žurnālistiem no Mediju golfa kluba. „Siemens golfa kauss” tika izcīnīts, izspēlējot deviņas bedrītes, pēc „labākās bumbiņas” (scrumble) principa, kas deva iespēju palīdzēt komandu dalībniekiem, kuri vēl ir šīs spēles apgūšanas sākuma stadijā. ""Siemens" golfa kausu" atbalstīja AS "Golfs Viesturi", "Lion&Ko", "Jumava" un restorāns "Septiņi gudrie bambusu birzī", kas ne tikai pēc turnīra aicināja savā restorānā nobaudīt sātīgas vakariņas, bet arī cienāja dalībniekus ar uzkodām golfa laukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu