Brāļu Kļičko sievietes (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ukraiņu bokseri, brāļi Kļičko gatavi pastāstīt par savām pirmajām mīlestībām, brieduma gadu romantiskajiem piedzīvojumiem un pat par to, kā Džūlija Robertsa glaudīja Vladimira gurnus.

33 gadus vecais Vitālijs un 28 gadus vecais Vladimirs ir pasaulē vislabāk pazīstamie brāļi bokseri, kuri turklāt nebūt nesmādē saviesīgus pasākumus un rautus. Viņiem ir par ko pastāstīt - un ne tikai par boksu. Pirms kāda laika brāļi piesēdās pie memuāru rakstīšanas un, lūk, nākamnedēļ Vācijā, kur bokseri patlaban vēl dzīvo, notiks viņu grāmatas "Brāļi" prezentācija. Tajā brāļi pastāstīs par Černobiļu, gaitām armijā un, protams, par mīlas piedzīvojumiem. Grāmatā, piemēram, ar pikantiem sīkumiem aprakstītas Vladimira attiecības ar Džūliju Robertsu laikā, kad tika filmēta filma "Oušena banda". "Džūlija bija ļoti mīļa. Turklāt viņai bija tikai viens personiskais apsargs," stāsta Vladimirs. "Protams, bez kosmētikas viņa neizskatījās tik satriecoši kā filmās, taču vienalga viņa bija ļoti valdzinoša." "Viņa nebūt neizskatījās pēc neieņemama bastiona. Jebkurā gadījumā es nesaskatīju bailes no fiziska kontakta šajā visaugstāk atalgotajā aktrisē. Vienā no filmēšanās brīžiem sajutu, kā viņa uzlika roku uz maniem gurniem. Varu apzvērēt, viņa tos glaudīja..." Pēcāk, kā stāsta bokseris, Džūlija organizēja ballīti par godu filmas uzņemšanas beigām: "Mēs cieši apskāvām viens otru un ilgi dejojām. Es joprojām atceros viņas roku pieskārienus." Tam, kas notika vēlāk, uzlikts kofidencialitātes zīmogs - lai katrs pats izdomā, kā beidzās šis vakars. - - - Pirmās Vladimira mīlestības vārds bija Oļa. 13 gadu vecumā viņš kāvās līdz asinīm par klases skaistākās meitenes sirdi. "Olga darīja mani traku," bokseris atzīstas. "Par viņu cīnījās arī Stepans, ar kuru ne reizi vien attiecības kārtojām ar dūru palīdzību. Taču viņa nepievērsa mums uzmanību un beigu beigās izvēlējās kādu pavisam citu." 20 gadu vecumā Vladimirs Kijevā apprecējās ar Aleksandru. "Viņa par mani bija gadu vecāka. Ar bērnu. Mums kopā bija ļoti labi, taču tā vai tā pēc pusotra gada izšķīrāmies." Tad nāca kārta vienai no Ukrainas topmodelēm - Diānai Kovaļčukai. "Diāna - sapņu sieviete. Viņa ir gudra, pieredzējusi un neizsakāmi valdzinoša. (..) Lidoju pie viņas uz Ņujorku. Mēs staigājām pa centrālo parku, braucām ar laivu - viss bija tik ļoti romantiski, kā vecā filmā par mīlestību. Vakaros apmeklējām Brodvejas teātrus vai gājām uz kino. Reizi es viņu pārsteidzu ar ekskursiju ar helikopteru... Tas bija viegls un romantisks periods manā dzīvē, varbūt labākais manā dzīvē. Turklāt mēs nešķīrāmies ar dusmām sirdī - esam draugi joprojām." - - - Cik liela daļa šajā grāmatā tiks veltīta boksam, pagaidām nav zināms. Paziņota norises vieta un laiks cīņai par smagsvara čempiontitulu WBC versijā. Cīņa starp pašreizējo jostas īpašnieku Vitāliju Kļičko un britu Deniju Viljamsu notiks 11. decembrī, "Madison Square Garden" Ņujorkā. Kā uzskata daudzi boksa apskatnieki, Maiku Taisonu nokautējušais Viljamss ir spējīgs uz vēl vienu skaļu uzvaru. Visi par favorītu uzskata Kļičko un līdz ar to ar katru brīdi Viljamss kļūst spēcīgāks. Tuklāt viņš ir brits un britu boksa kvalitāti, pēc Lenoksa Lūisa, neviens neapšauba.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu