"Pacers" palielina pārsvaru sērijā ar "Heat"

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otro uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) "play off" turnīra ceturtdaļfinālā sestdien izcīnīja Indianas "Pacers", kas savā laukumā ar 91:80 pārspēja Maiami "Heat".

Visā sērijā, kas rit līdz vienas komandas četrām uzvarām, "Pacers" tagad ir vadībā jau ar 2-0. Abu vienību nākamais mačs paredzēts pirmdien Maiami. "Pacers" vienība pēc šīs uzvaras sasniedza arī jaunu NBA rekordu - sešas uzvarētas spēles pēc kārtas "play off" turnīrā ar desmit un vairāk punktu starpību. Iepriekš šis rekords piederēja Losandželosas "Lakers" un Filadelfijas "Warriors" komandai, kuras bija spējušas izcīnīt pa piecām līdzīgām uzvarām pēc kārtas, attiecīgi 1985.gadā un 1947.gadā. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija šīs sezonas regulārā čempionāta labākais aizsardzības spēlētājs Rons Ārtests, kurš guva 20 punktus. Savukārt "Pacers" veterāna Redžija Millera kontā 19 gūtie punkti. "Heat" sastāvā ar 19 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām izcēlās Lamars Odoms.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu