"Valencia" basketbolisti atsakās braukt uz Eirolīgas spēli Izraēlā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spānijas basketbola klubs "Valencia" drošības apsvērumu dēļ atteicās doties uz ceturtdien Izraēlā paredzēto Eirolīgas spēli pret Telavivas "Maccabi", radot šaubas, vai rīkotājiem nenāksies mainīt finālčetrinieka turnīra norises vietu.

Eirolīgas četru spēcīgāko komandu finālturnīram jānotiek Telavivā no 29.aprīļa līdz 1.maijam. "Mūsu lēmums nebraukt uz Izraēlu ir galīgs," paziņoja Valensijas kluba pārstāvis Hesus Villareals. Eiropas basketbola līgu apvienības (ULEB) pārstāvis Vladimirs Stankovičs intervijā Izraēlas "Channel 5" ziņās norādīja, ka "tā ir liela problēma" un ir jāizvērtē, kā izkļūt no situācijas. "Nākamajā nedēļā notiks Eirolīgas padomes ārkārtas sanāksme, un dienas kārtībā būs situācija Izraēlā," teica Stankovičs. Par atteikumu spēlēt Izraēlā ULEB kausa pusfinālā pret Jeruzalemes "Hapoel" paziņoja arī Serbijas un Melnkalnes klubs "Reflex", kas šosezon pielika punktu "Ventspils" basketbolistu gaitām šajā turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu