NBA nedēļas labākie - Mins un Odoms

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Hjūstonas "Rockets" ķīniešu centra uzbrucējs Jao Mins un Lamars Odoms no Maiami "Heat" atzīti par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta pagājušās nedēļas labākajiem spēlētājiem.

Mins atzīts par labāko Rietumu konferencē, bet Odoms - Austrumu konferencē. Ķīniešu centra spēlētājs pagājušajā nedēļā vidēji vienā mačā guva 29,7 punktus, palīdzot "Rockets" uzvarēt divās no trijām spēlēm. Visos šajos trijos mačos Mins bija labākais savā komandā gūto punktu un izcīnīto atlēkušo bumbu ziņā. Odoms pagājušajā nedēļā vidēji katrā spēlē guva 23 punktus, izcīnīja 13,3 atlēkušās bumbas un izdarīja 7,7 rezultatīvas piespēles. "Heat" septiņu dienu laikā arī uzvarēja divās no trijām spēlēm. Uz nedēļas labākā basketbolista titulu vēl kandidēja Marks Blaunts no Bostonas "Celtics", Ra''''sids Voless no Detroitas "Pistons", Žermēns O''Nīls no Indianas "Pacers", Losandželosas "Lakers" centrs Šakils O''Nīls, Minesotas "Timberwolves" līderis Kevins Gārnets, Stefons Mārberijs no Ņujorkas "Knicks", Kenijs Tomass no Filadelfijas "76ers", Emairs Studemairs no Fīniksas "Suns" un Džilberts Arenass no Vašingtonas "Wizards".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu