TV rādīs Bagatska "Žalgira" spēli Eirolīgā pret Maskavas CSKA (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skatītājiem Latvijā būs iespēja 19.februārī tiešraidē televīzijas kanālā 3+ sekot notikumiem Eirolīgas spēlē, kurā Latvijas basketbolista Ainara Bagatska pārstāvētais Lietuvas klubs "Žalgiris" Kauņā uzņems Maskavas CSKA.

Abām komandām tā būs pēdējā spēle B grupas turnīrā. Maskavas CSKA jau ir nodrošinājis vietu nākamajā kārtā, bet Lietuvas basketbola leģendas Arvīda Saboņa pārstāvētajam "Žalgirim" spēle pret Krievijas komandu, iespējams, būs izšķirīga, lai saglabātu tiesības turpināt cīņu Eiropā prestižākajā turnīrā. Spēle Kauņā sāksies plkst.20.40. Pēc futbola Čempionu līgas turnīra atsākšanās februārī vairākas spēles ierakstā rādīs arī TV3 un kanāls 3+. 24.februārī 3+ rādīs Minhenes "Bayern" spēli astotdaļfinālā ar Madrides "Real" bet dienu vēlāk TV3 demonstrēs Vācijas VfB "Stuttgart" cīņu ar Londonas "Chelsea".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu