Var balsot par Latvijas basketbolistu līdzdalību FIBA Eiropas līgas Zvaigžņu spēlē

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) Eiropas līgas turnīra Zvaigžņu spēle notiks 16.martā Kijevā, un komandu sastāva noteikšanā var iesaistīties arī līdzjutēji, atbalstot savus favorītus.

Zvaigžņu spēlē Eiropas komanda tiksies ar pārējās pasaules basketbolistiem no turnīrā iesaistītajiem klubiem. Desmit no katrā komandā iekļautajiem 12 basketbolistiem noteiks turnīra klubu galveno treneru balsojumā un pēc līdzjutēju paustā viedokļa FIBA-Eiropas mājas lapā. Vēl pa diviem basketbolistiem izvēlēsies FIBA-Eiropas eksperti. Balsošana par BK "Skonto" pārstāvētā turnīra Zvaigžņu spēles dalībniekiem jau ir sākusies un turpināsies līdz februāra beigām. Zvaigžņu komandu trenerus februārī izvēlēsies FIBA-Eiropas eksperti. Zvaigžņu spēle varēs notikt Ukrainas kluba BC "Kyiv" atsaucības dēļ, norādīja FIBA-Eiropas izpilddirektors Nars Zanolins. Pēc viņa teiktā, ideju par Zvaigžņu spēli atbalstīja visi FIBA Eiropas līgā spēlējošie klubi. Balsošanas lapā visaugstāk no Latvijas basketbolistiem ir novērtēti Andris Biedriņš ("Skonto), Uvis Helmanis ("GHP Bamberg", Vācija), kā arī Armands Šķēle un Jānis Blūms (abi Vloclavekas "Anwil", Polija), kuru vārdi ir iekļauti galvenajā balsošanas izvēlnē. Taču papildu izvēlnēs ir atrodami arī citu Latvijas spēlētāju vārdi. Viesspēlētāju komandas potenciālo dalībnieku sarakstā ir "Skonto" basketbolists Demetrijs Hils.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu