Bekhemu pāris: mūsu laulība nav apdraudēta

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no populārākajiem britu slavenību pāriem - futbolists Deivids Bekhems un viņa sieva Viktorija - pirmdien oficiālā paziņojumā noliedza, ka viņu laulība ir apdraudēta, kā to vēsta masu mediji.

"Pretēji laikrakstos ziņotajam mūsu laulības dzīvē nav iestājusies krīze. Mēs patiešām esam ļoti laimīgi kopā kā ģimene," teikts Deivida un Viktorijas Bekhemu paziņojumā. Slavenais pāris gan norāda, ka pēdējā laikā lielākā problēma esot atrast piemērotu māju Spānijā. Kā zināms, šovasar Deivids Bekhems noslēdza līgumu ar slaveno spāņu klubu Madrides "Real". Britu tabloīds "Daily Mail" pirmdien savā numurā norādīja, ka pāris bez problēmām dzīvojot atsevišķi - Deivids Bekhems Madridē, bet bijusī grupas "Spice Girls" dziedātāja Viktorija - Anglijā. Izdevums tādējādi licis noprast par iespējamām nesaskaņām viņu kopdzīvē. "Kopš iepazināmies, mūsu karjeru dēļ esam bijuši spiesti daudz laika pavadīt atsevišķi. Tas nav ietekmējis mūsu laulības spēku, un priecājamies par jaunajiem dzīves apstākļiem Spānijā," paziņojumā apgalvo slavenības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu