Rīgas "Dinamo" hokejisti Magņitogorskā lūkos izcīnīt pirmo uzvaru sezonā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jaunās sezonas otro maču Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien izbraukumā aizvadīs Rīgas "Dinamo" komanda, kas viesos spēkiem mērosies ar Magņitogorskas "Metallurg" vienību. Spēle sāksies plkst. 17, un to tiešraidē translēs kanālā "TVPlay Sports". 

Abas komandas sezonu sāka svētdien. Ģirta Ankipāna vadītā komanda ar rezultātu 2:4 viesos atzina Jekaterinburgas "Avtomobilist" pārākumu, savukārt "Metallurg" 5:1 savā laukumā pārliecinoši apspēlēja Bratislavas "Slovan" no Slovākijas. 

""Metallurg" ir laba komanda. Spēle nebūs viegla, bet jau šodien [svētdien] parādījām, ka nebūsim tie, no kuriem varēs viegli paņemt punktus. Cīnīsimies līdz pēdējam. Ir vairākas pozitīvas lietas, ko varam paņemt no mača ar "Avtomobilist". Ar tādu jaudu arī jāsāk spēle parīt, un rezultāts nekur nepazudīs," kluba mājas lapā citēts "Dinamo" komandas somu uzbrucējs Matiass Mitinens.

Magņitogorskas vienības spožākā zvaigzne ir Sergejs Mozjakins, kurš čempionāta ievadā guva vārtus un rezultatīvi asistēja. Vēl "Metallurg" rindās ar 1+1 cīņā pret "Slovan" izcēlās pieredzējušais uzbrucējs Nikolajs Kuļomins. 

Iepriekšējā sezonā "Metallurg" aizkļuva līdz Gagarina kausa izcīņas Austrumu konferences pusfinālam, kurā sērijā līdz četrām uzvarām 1-4 piekāpās Kazaņas "Ak Bars". Savukārt "Dinamo" vienība ceturto gadu pēc kārtas palika ārpus izslēgšanas turnīra dalībniecēm. 

Nākamās trīs spēles Rīgas komanda aizvadīs savā laukumā. 

Šogad katra komanda regulārajā turnīrā aizvadīs pa 62 mačiem. Gagarina kausa izcīņā iekļūs abu konferenču spēcīgākās astoņas vienības. 

 

Rīgas "Dinamo" sastāvs pirmajā izbraukumā

Vārtsargi: Kristers Gudļevskis, Timurs Biļalovs un Maksims Tretjaks.

Aizsargi: Kristaps Sotnieks, Sergejs Gimajevs, Metjū Majone, Dmitrijs Šuļeņins, Marks Entonijs Zaneti, Uvis Balinskis, Nerijus Ališausks un Kristaps Zīle.

Uzbrucēji: Lauris Dārziņš (kapteinis), Matiass Mitinens, Līnus Videls, Kevins Klārks, Brendons Makmilens, Gunārs Skvorcovs, Frenks Razgals, Andris Džeriņš, Mārtiņš Dzierkals, Gints Meija, Vitālijs Pavlovs, Emīls Ģēģeris, Miķelis Rēdlihs, Roberts Lipsbergs, Daniels Bērziņš un Oskars Batņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu