Lorī par braukšanu reibumā uz 20 mēnešiem paliek bez autovadītāja tiesībām

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Igo Lorī
Igo Lorī Foto: Reuters/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola komandas Totenhemas "Hotspur" kapteinis un Pasaules kausa ieguvējs Igo Lorī par auto vadīšanu reibumā uz 20 mēnešiem palicis bez autovadītāja tiesībām.

Lorī augustā tika aizturēts par auto vadīšanu alkohola reibumā.

Trešdien šajā lietā tika pasludināts spriedums, tiesai Lorī uz 20 mēnešiem atņemot tiesības vadot auto un piespriežot 50 000 sterliņu mārciņu (56 120 eiro) lielu naudas sodu.

"15.jūlijā viņš bija lepnākais cilvēks uz pasaules, bet 40 dienas vēlāk Londonas centrā tika arestēts. Šodien viņš atvainojās tiesas priekšā," teica futbolista advokāts Deivids Sons.

Vārtsargs Lorī ir "Hotspur" un Francijas izlases kapteinis. Anglijas vienību viņš pārstāv kopš 2012.gada, šajā komandā aizvadot vairāk nekā 250 spēles un kļūstot par stabilu pamatsastāva spēlētāju.

Savukārt pēdējo divu gadu laikā viņš sasniedzis divu prestižu turnīru finālus ar Francijas izlasi. 2016.gadā savās mājās francūži finālā piekāpās Portugālei, bet šogad triumfēja Pasaules kausa izcīņā, uzvarot Horvātiju.

Kopumā valstsvienībā Lorī aizvadījis 104 spēles. Viņam Francijas vārti bija jāsargā arī UEFA Nāciju līgas spēlēs, taču traumas dēļ Lorī nevarēja palīdzēt savai valstsvienībai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu