PSG jau 20 vārti un kārtējā uzvara Francijas čempionātā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
PSG futbolisti
PSG futbolisti Foto: AFP/LETA

Parīzes "Saint-Germain" (PSG) komanda lieliski turpina spēlēt šosezon Francijas čempionātā, kur izcīnītas jau sešas uzvaras sešās spēlēs un kopā gūti 20 vārti. 

PSG svētdien izbraukumā ar rezultātu 3:1 (1:1) pārspēja "Rennes" komandu.

Spēles 11. minūtē bumba ielidoja vārtos no PSG pussarga Adrjēna Rabio, tādējādi vadībā izvirzoties "Rennes" komandai.

Pirmā puslaika beigās neizšķirtu rezultātu 1:1 panāca Anhels Di Marija, bet 61. minūtē PSG vadībā izvirzīja Tomā Menjē pēc Neimara piespēles.

Savukārt 83. minūtē pēc Menjē piespēles PSG labā vārtus guva Eriks Maksims Čupo-Motings.

Diskvalifikācijas dēļ šajā spēlē nevarēja piedalīties viens no PSG komandas līderiem Kiljans Mbapē.

PSG pēc sešām spēļu kārtām ir Francijas čempionāta kopvērtējuma līdere. Komanda guvusi jau 20 vārtus, bet ielaidusi tikai piecus.

Turnīra tabulā ar 13 punktiem seko "Lille", pa 11 punktiem ir "Toulouse" un "Montpellier" komandām, bet pa 10 punktiem ir trim klubiem - Lionas "Olympique", Marseļas "Olympique" un "Dijon".

Neimars, Mbapē un vēl vairāki spēlētāji šosezon guvuši četrus vārtus, bet Francijas čempionāta rezultatīvākais spēlētājs šosezon patlaban ar pieciem precīziem sitieniem ir Floriāns Tovēns no Marseļas "Olympique"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu