Rīgas "Dinamo" mājas spēļu sēriju turpina pret neveiksmju joslā iestrēgušo "Soču" komandu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vitālijs Pavlovs (priekšplānā)
Vitālijs Pavlovs (priekšplānā) Foto: Paula Čurkste/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" šodien savā laukumā aizvadīs regulārā čempionāta maču ar neveiksmju joslā iestrēguši "Soču" komandu no Krievijas. Spēle sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6. 

Ģirta Ankipāna vadītajai "Dinamo" vienībai šī būs trešā no četrām paredzētajām mājas spēlēm šajā sērijā. Iepriekšējā mačā Rīgas hokejisti ar 2:1 papildlaikā pieveica Helsinku "Jokerit" ar Jāni Kalniņu vārtos. 

Savukārt "Soči" uz Latviju devusies ar četriem zaudējumiem pēc kārtas. Pēdējā no spēlēm Krievijas kūrorta pilsētā bāzētā vienība ar 1:2 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Maskavas CSKA. 

Rīgas "Dinamo" savainoto spēlētāju sarakstā joprojām atrodas uzbrucējs Gints Meija un aizsargs Uvis Balinskis. Debiju iepriekšējā spēlē KHL piedzīvoja aizsargs Roberts Mamčičs, kurš spēlei tika pieteikts kā "Dinamo" septītais aizsargs, bet pirmo reizi šosezon laukumā devās uzbrucējs Oskars Batņa.

Pirms šīs spēles Rīgas "Dinamo" sadarbībā ar Valsts asinsdonoru centru organizē Donoru dienu "Arēnā Rīga", aicinot ikvienu izdarīt labu darbu un papildināt dzīvības krājumus. Kā ierasts, asinsdonoru centra izbraukuma stacija darbosies "Arēnas Rīga" garderobē pie B ieejas plkst. 16.00 – 19.30, un katrs ziedotājs kā pateicību saņems ielūgumu uz "Dinamo" spēli pret "Soču" komandu. 

"Dinamo" rindās teicamu sniegumu turpina demonstrēt zviedru uzbrucējs Līnuss Videls, kurš guvis astoņus vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles, kas viņam ļauj atrasties turnīra rezultatīvāko spēlētāju galvgalī. Arī itāļu aizsargs Metjū Majone ar 2+10 ir starp KHL rezultatīvākajiem hokejistiem. 

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 10 spēlēs nopelnītiem 13 punktiem šobrīd ieņem piekto vietu, kamēr "Soči" tikpat mačos iekrājusi deviņus punktus, kas dod astoto pozīciju. 

Rīgas "Dinamo" četru mājas spēļu sērija:

  • 23. septembrī pret Maskavas "Spartak" (Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš)
  • 25. septembrī pret Helsinku "Jokerit" (Jānis Kalniņš)
  • 27. septembrī pret HK "Soči"
  • 29. septembrī pret Astanas "Baris"
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu