Dānijas izlases futbolists Bendtners apsūdzēts par sišanu taksometra vadītājam

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Niklass Bendtners
Niklass Bendtners Foto: EPA/LETA

Dānijas futbola izlases uzbrucējs Niklass Bendtners apsūdzēts par sišanu taksometra vadītājam, ceturtdien ziņo dāņu mediji.

Septembrī notikušajā konfliktā taksometra vadītājam tika salauzts žoklis. Kā sociālajā vietnē "Instagram" paziņoja futbolista draudzene, viņš taksistam iesita pašaizsardzības nolūkā.

Kā paziņoja futbolista advokāts Anderss Nemets, Bendtners pie nekā nav vainīgs.

Tikmēr Dānijas ziņu aģentūra "Ritzau", atsaucoties uz upura advokātu Metu Stagi, vēsta, ka arī taksometra vadītājam izvirzītas apsūdzības.

"Mans klients tiek apsūdzēts nezināma priekšmeta mešanā Bendtnera un viņa draudzes virzienā. Viņš noliedz visas apsūdzības," teicis Stage.

Pašlaik 30 gadus vecais Bendtners jau iepriekš iekūlies ar futbolu nesaistītos incidentos.

Bendtners karjeras pirmsākumos deviņas sezonas pārstāvēja Anglijas premjerlīgas komandu Londonas "Arsenal", vairākas sezonas pavadot arī īrē Birmingemas "City", "Sunderland" un Turīnas "Juventus" vienībās. Karjeras laikā viņš spēlējis arī "VfL Wolfsburg" un Notingemas "Forest" komandās, bet tagad pārstāv Norvēģijas klubu "Rosenborg".

Bendtners nav vienīgais pazīstamais futbolists, kurš pēdējā laikā iekūlies kautiņos. Kā vēstīts, šonedēļ Krievijas futbolisti Aleksandrs Kokorins un Pāvels Mamajevs Maskavā izraisīja divus kautiņus, kuros cieta cilvēki. Tāpat tiek ziņots, ka Turcijas izlases pussargs Arda Turans iesaistījies konfliktā, kurā "Barcelona" īpašumā esošais futbolists salauzis kādai turku popzvaigznei degunu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu