Noskaties: Rūnijs ar spēcīgu tālšāvienu gūst skaistus vārtus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Veins Rūnijs izpilda brīvsitienu
Veins Rūnijs izpilda brīvsitienu Foto: Reuters/LETA

Anglijas slavenais futbolists Veins Rūnijs, pārstāvot Vašingtonas "United" komandu, ASV augstākās futbola līgas (MLS) spēlē izcēlies ar skaistu sitienu no tālas distances.

32 gadus vecais Rūnijs ar vārtu guvumu izcēlās mača 18. minūtē, sekmējot Vašingtonas "United" komandai uzvaru ar 1:0 savā laukumā pret Kanādas klubu "Toronto".

Vašingtonas "United" komanda MLS čempionāta Austrumu konferences turnīra tabulā ar 47 punktiem pēc 32. spēļu kārtas ieņem 6. vietu.

Rūnijs jūnija beigās pievienojās Vašingtonas "United" komandai, kuras rindās 18 mačos uzbrucējs ir guvis 10 vārtus un izdarījis 6 rezultatīvas piespēles.

Kā zināms, Rūnijs ir Anglijas izlases visu laiku labākais vārtu guvējs ar 53 precīziem sitieniem 119 mačos. Uzbrucējs karjeru valstsvienībā noslēdza 2016. gadā.

Pārstāvot Mančestras "United" no 2004. līdz 2017. gadam, Rūnijs piecas reizes kļuva par Anglijas premjerlīgas čempionu, kā arī vienu reizi triumfēja UEFA Čempionu līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu