Pulvere: Pretinieču rokas bija pārāk garas, lai pārmestu pāri piespēli, - stulbi kļūdījos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ieva Pulvere
Ieva Pulvere Foto: Zane Bitere/LETA

Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgas pirmā mača pēdējās sekundēs pretinieču komandas Kurskas "Dinamo" spēlētāju rokas bija pārāk garas, lai pārmestu pāri piespēli, tāpēc tika pieļauta izšķiroša kļūda, pēc zaudējuma sacīja Latvijas čempiones sieviešu basketbolā "TTT Rīga" spēlētāja Ieva Pulvere.

"TTT Rīga" trešdien, pēc astoņu sezonu pārtraukuma atgriežoties FIBA Eirolīgā, pamatturnīra pirmajā spēlē savā laukumā aizraujošā cīņā ar 69:70 piekāpās spēcīgajam Krievijas klubam Kurskas "Dinamo", kas pulcē vairākas šā sporta veida zvaigznes.

"Zināju, ka mēs varam turēties pret viņām desmit punktu robežās, bet ka mēs principā būsim vadībā visu spēli - to negaidījām. Tādējādi pierādījās, ka, neskatoties uz to, kādas superzvaigznes bija pretī, mēs varējām likt pretim komandas spēli," izteicās Pulvere. "Negribētu teikt, ka nebijām cerējušas izcīnīt uzvaru, jo šāds mērķis ir katrā spēlē. Kopumā jāsaka, ka spēles gaita mums bija veiksmīga."

"TTT Rīga" basketbolistēm bija tiesības veikt pēdējo pamatlaika uzbrukumu un izraut uzvaru, taču noslēdzošajās sekundēs piespēlē kļūdījās tieši Pulvere.

"Domāju, ka labā spēle bija mūsu nopelns, nevis pretinieču neveiksmes. Spēlējām labi aizsardzībā, un sāncenses nespēja gūt punktus. Pēdējā uzbrukumā gāju uz grozu un tobrīd domāju, ka griezīšos un metīšu bumbu grozā, tomēr pēdējā brīdī iezagās šaubas, ka, iespējams, mani nobloķēs. Diemžēl pretinieču rokas bija pārāk garas, lai pārmestu pāri piespēli, - stulbi kļūdījos," atzina Pulvere, kura pēc cīņas uzslavēja arī līdzjutēju sarūpēto atmosfēru "Elektrum" Olimpiskajā sporta centrā.

FIBA Eirolīgā kopumā 16 komandas sadalītas divās apakšgrupās. Labākās četras vienības pēc divu apļu turnīra cīnīsies izslēgšanas sacensībās, kamēr piekto un sesto vietu ieguvējas sezonu turpinās FIBA Eirokausa ceturtdaļfinālā.

"TTT Rīga" oktobrī pēc astoņu gadu pārtraukuma atgriezās Eirolīgas pamatturnīrā, jo kvalifikācijā divu maču summā pārspēja Anetes Šteinbergas pārstāvēto Itālijas klubu Venēcijas "Umana Reyer".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu