Latvijas vadošais spīdvejists Ļebedevs atgriežas "Lokomotīves" sastāvā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: lokomotive.lv

Latvijas vadošais spīdveja braucējs Andžejs Ļebedevs atgriezies Daugavpils "Lokomotīves" sastāvā, pavēstījis klubs.

Ļebedevs aizvadītajā sezonā bija izīrēts Polijas pēc spēka otrās jeb "Nice" līgas klubam Ribņikas ROW. Pirms vairāk nekā pusotra gada Ļebedevs, kurš ir pašreizējais Eiropas čempions, pievienojās Polijas ekstralīgas vienībai Vroclavas "Sparta", tomēr viņš regulāri netika šīs komandas sastāvā, tāpēc tika izīrēts ROW.

Ļebedevam tā bija atgriešanās "Nice" līgā, jo viņš savulaik tajā startēja tieši "Lokomotīve" sastāvā. Savukārt sezonu iepriekš viņš kļuva par Polijas vicečempionu.

"Lokomotīve" šo "Nice" līgas sezonu noslēdza ceturtajā vietā ar 21 punktu, kamēr "ROW" finišēja otrajā pozīcijā ar 23 punktiem.

Jau ziņots, ka "Lokomotīve" septembrī nespēja pārvarēt Polijas otrās līgas pusfinālu, divu cīņu summā piekāpjoties Ļubļinas "Speed Car Motor".

"Lokomotīve" 2015. un 2016.gadā triumfēja "Nice" čempionātā, bet pērn arī apstājās pusfinālā. Vienību iepriekšējā sezonā piemeklēja finansiālas problēmas un tai bija lieli parādi, tomēr sezonu izdevās pabeigt.

Tāpat Latvijas komanda ir pagarinājusi līgumu ar somu braucēju Timo Lahti, kurš komandu pārstāvēs līdz nākamās sezonas beigām. Vēl "Lokomotīvi" pārstāv leģionāri Peters Ljungs no Zviedrijas un Vadims Tarasenko no Krievijas, bet pārējie ir Latvijas sportisti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu