Meivezers norāda uz pārpratumu saistībā ar cīņu pret japāņu MMA cīkstoni Nasukavu (1)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Floids Meivezers (no kreisās) un Tenšins Nasukava
Floids Meivezers (no kreisās) un Tenšins Nasukava Foto: Katsuya Miyagawa/TT NYHETSBYRÅN

Amerikāņu boksa superzvaigzne Floids Meivezers norādīja uz pārpratumu saistībā ar nepatiesu informāciju par dueli pret japāni Tenšinu Nasukavu, kurš specializējies jauktajā cīņas mākslā (MMA).

Iepriekš tika ziņots, ka gada pēdējā dienā Japānā notiks abu duelis, kur, visticamāk, Meivezers debitētu MMA, tomēr nu amerikānis norāda, ka ir noticis pārpratums un duelis nemaz nav plānots kā oficiāls.

"Vēlos pateikt gaiši un skaidri - es, Floids Meivezers, nekad neesmu piekritis aizvadīt oficiālu cīņu ar Nasukavu," savā "Instagram" kontā ierakstīja Meivezers.

Pašlaik 41 gadu vecais Meivezers, kurš šobrīd oficiāli ir aizgājis no profesionālā boksa, atklāja, ka ir piekritis piedalīties privātā cīņā ar Nasukavu, kas būtu paredzēta mazai, bet bagātai cilvēku grupai par ļoti lielu samaksu.

"Šo paraugcīņu organizēja "Special Bout" bez jebkādiem nodomiem to padarīt oficiālu vai translēt televīzijā. Kad ar komandu ieradāmies uz preses konferenci, bijām pārsteigti kādā virzienā viss ir attīstījies. Tam nekavējoties bija jāliek punkts," uzsvēra Meivezers. "Vēlos atvainoties līdzjutējiem par nepatieso informāciju."

Meivezers arī izteicās, ka preses konferencē nav vēlējies sarūgtināt no visām pasaules malām sabraukušos atbalstītājus, pasakot, ka informācija par cīņu nav līdz galam patiesa.

Tiesa, amerikānis savā paziņojumā tā arī konkrēti nepateica, vai viņa duelis pret japāni notiks vai nenotiks.

Savas boksera karjeras laikā Meivezers izcīnījis uzvaras visās 50 cīņās.

Tikmēr neuzvarēts savās 27 cīņās MMA bijis arī Nasukava, bet savas karjeras laikā viņš nekad nav sacenties pret profesionālu bokseri.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu