Noskaties: Usiks pēc Mančestras derbija viesojas "City" komandas ģērbtuvē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Pagājušās nedēļas nogalē Mančestrā risinājās vairāki nozīmīgi sporta pasākumi. Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks aizstāvēja savas čempiona jostas cīņā pret britu Toniju Beljū, un šīs pilsētas derbijā "City" futbolisti ar 3:1 (1:0) apspēlēja "United" komandu. Pēc futbola mača sveikt "City" vienību ģērbtuvē ieradās Usiks. 

31 gadu vecais Usiks naktī uz svētdienu Mančestrā astotajā raundā nokautēja mājinieku Beljū, aizstāvot savas Pasaules Boksa padomes (WBC), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempiona jostas. 

Pēc tam viņš apmeklēja Mančestras klubu Anglijas premjerlīgas čempionāta maču "Etihad" stadionā. Spēli klātienē skatījās 54 316 cilvēki.

"City" komandu pārstāv Usika tautietis talantīgais Oleksandrs Zinčenko, kurš izrādīja komandas ģērbtuves. Zinčenko gan šim mačam nebija pieteikts. 

Vairākas "City" zvaigznes, tostarp galvenais treneris Hoseps Gvardiola nofotografējās kopā ar Usiku.

Šis Anglijas futbolā tiek uzskatīts par vienu no lielākajiem derbijiem. Svētdienas mačā rezultātu 12. minūtē atklāja "City" spāņu pussargs Davids Silva, kurš izmantoja nelielu apjukumu viesu soda laukumā. Savukārt trīs minūtes pēc otrā puslaika sākuma argentīnietis Serhio Agvero panāca jau 2:0.

"United" vienus vārtus atspēlēja 58. minūtē, kad pēc Romela Lukaku nopelnītās "pendeles" precīzi sita Antonī Marsiāls.

Tiesa, Mančestras "United" tik un tā bija problēmas ar "City" vārtu apdraudēšanu, turklāt 86. minūtē Ilkajs Gundogans panāca 3:1.

Foto: Instagram: @usykaa

Mančestras "City" premjerlīgā vēl nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma vadībā ar 32 punktiem 12 spēlēs atrodas tieši Mančestras "City" komanda. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu