PSG zvaigznes Neimars un Mbapē gūst savainojumus pārbaudes mačos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Neimars
Neimars Foto: Reuters/ScanPix

Francijas futbola granda Parīzes "Saint-Germain" (PSG) līderi Neimars un Kilians Mbapē guvuši savainojumus nacionālo izlašu pārbaudes spēlēs.

Neimars otrdien Brazīlijas izlases pārbaudes duelī pret Kamerūnu (1:0) guva cirkšņa savainojumu, bet Mbapē Francijas panākumā ar 1:0 pret Urugvaju guva pleca traumu.

Neimars savainojumu guva jau astotajā minūtē, tomēr Brazīlijas valstsvienības ārsts Rodrigu Lasmars ir pārliecināts, ka trauma nav nopietna un uzbrucējs drīzumā varēs atgriezties laukumā.

Tikmēr Mbapē tika nomainīts 36. minūtē pēc neveiksmīgas piezemēšanās uz pleca. Pagaidām nav zināms, cik nopietns savainojums ir franču talantam.

Kilians Mbapē
Kilians Mbapē Foto: Reuters/ScanPix

Līdz ar to PSG komanda gaidāmajā Francijas čempionāta spēlē sestdien pret "Toulouse" var palikt bez abiem vadošajiem uzbrucējiem.

PSG šosezon Francijas čempionātā 13 mačos guvusi tikai un vienīgi uzvaras, sakrājot maksimālos 39 punktus un otrajā vietā esošo "Lille" apsteidzot par 13 punktiem.

Mbapē ir dalīti labākais vārtu guvējs Francijā ar 11 precīziem sitieniem, kamēr Neimars atzīmējies ar desmit vārtu guvumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu