Laikraksts: Ibrahimovičs atgriezīsies Milānā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zlatans Ibrahimovičs
Zlatans Ibrahimovičs Foto: AP/Scanpix

Zviedrijas futbola zvaigzne Zlatans Ibrahimovičs atgriezīsies Itālijas A sērijas klubā "AC Milan", ar kuru noslēgšot vienošanos uz sešiem mēnešiem, vēsta Itālijas laikraksts "La Gazzetta dello Sport". 

37 gadus vecais Ibrahimovičs šajā laikā saņems 2,2 miljonus eiro, turklāt pēc kontrakta termiņa beigām tiks izskatīta iespēja pagarināt sadarbību uz vēl vienu gadu, raksta "La Gazzetta dello Sport".

Šobrīd viņš pārstāv Amerikas Futbola līgas (MLS) komandu Losandželosas "Galaxy", ar kuru Ibrahimovičam ir spēkā līgums līdz nākamā gada beigām. Taču Itālijas plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka Zviedrijas uzbrucējs Milānā varētu atgriezties nākamā gada janvārī. 

Iepriekš "AC Milan" komandas sporta direktors Leonardo izteicās, ka klubs ir tuvu līguma parakstīšanai ar Ibrahimoviču. Vēl jāvienojas klubu starpā. 

Ibrahimovičs "AC Milan" komandu pārstāvēja no 2010. līdz 2012. gadam. 

A sērijas čempionātā "AC Milan" pēc aizvadītām 12 spēlēm turnīra tabulas kopvērtējumā ar nopelnītu 21 punktu ieņem piekto vietu. 

Šosezon Ibrahimovičs MLS čempionātā laukumā devies 27 spēlēs, kurās izcēlies ar 22 vārtu guvumiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu