Pasaules kausa posmā Siguldā nepiedalīsies olimpiskais čempions Kripss

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džastins Kripss
Džastins Kripss Foto: Reuters/ScanPix

Pasaules kausa (PK) izcīņas pirmajā posmā bobslejā un skeletonā, kas šajā nedēļas nogalē risināsies Siguldā, nepiedalīsies 2018. gada Phjončhanas olimpisko spēļu čempions divnieku ekipāžām kanādietis Džastins Kripss no Kanādas, sarunā ar TVNET apstiprināja Latvijas Bobsleja un skeletona federācijas (LBSF) ģenerālsekretāra asistente Janika Judeika.

Sacensībās nepiedalīsies Kanādas bobslejisti, tostarp Kripsa vadītā divnieka ekipāža. Viņš teju visās sacensībās, kurās piedalās, pieskaitāms favorītu pulkam. 

Tikmēr Kanādas skeletonisti Siguldā startēs. 

Bobsleja sacensībās nepiedalīsies arī Lielbritānijas komanda, bet britu skeletonisti Siguldas posmā startēs. 

Pasaules kausa pirmajā posmā piedalīsies 18 divnieku ekipāžās vīriešiem un 10 dāmu ekipāžas. Savukārt skeletonā vīriešiem uz starta izies 24 dalībnieki, kamēr sievietēm 16 sportistes. 

Skeletonā Latviju pārstāvēs sacensību mājinieki Martins un Tomass Dukuri, kā arī pirmo reizi šādas raudzes sacensībās debitēs Ivo Šteinbergs, kurš iepriekš sacentās Eiropas kausa posmos. Dāmām Latvija nebūs pārstāvēta. Savainojumu turpina dziedēt valsts labākā skeletoniste Lelde Priedulēna

Divnieku sacensībās bobslejā Latviju pārstāvēs Oskara Ķibermaņa un Ralfa Bērziņa ekipāžas, bet Oskars Melbārdis, visticamāk, šo sezonu izlaidīs savainojuma dēļ. 

Siguldā Pasaules kausa izcīņas posms notiks pirmo reizi. Piektdien risināsies bobsleja sacensības dāmām divniekos, sestdien uz starta izies kungu bobsleja divnieki un skeletonisti. Svētdien vēlreiz sacentīsies vīriešu divnieku ekipāžas un skeletonistes. 

Kopumā Pasaules kausa izcīņā šosezon notiks astoņi posmi. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu