Gailītis: zaudējām koncentrēšanos uz mazām niansēm

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Basketbola kluba "VEF Rīga"  galvenais treneris Jānis Gailītis
Basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Gailītis Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas vicečempione basketbolā "VEF Rīga" sestdien VTB Vienotās līgas regulārā čempionāta mačā zaudēja koncentrēšanos uz mazām niansēm, kas atnesa komandai zaudējumu, secina rīdzinieku galvenais treneris Jānis Gailītis.

"VEF Rīga" sestdien viesos ar rezultātu 84:91 (26:19, 13:23, 18:30, 27:19) piekāpās Minskas "Cmoki" komandai, kuras treneru kolektīvā ir latvietis Edmunds Valeiko.

"Bija laba spēle, jo īpaši skatītājiem, kuri juta līdzi Minskas basketbolistiem. Diezgan labi iesākām spēli, bet pēc tam zaudējām koncentrēšanos uz mazām niansēm - atlēkušajām bumbām, aizsegiem un komunikācijas savā starpā. Bija vēlēšanās uzvarēt, bet kvalitāte bija tālu no vēlamā," turnīra rīkotāji citē Gailīša teikto.

Līdz ar zaudējumu rīdzinieki atgriezās turnīra tabulas pēdējā vietā, palaižot priekšā Minskas basketbolistus.

"Komanda vēl tiek veidota. Zaudējām savu labāko spēka uzbrucēju Džeju Šeltonu, kurš pievienojās Turcijas komandai Bandirmas "Banvit". Puišu šodien parādīja raksturu. Brīžiem spēlējām labi, brīžiem - ne tik labi. Tomēr esmu apmierināts ar rezultātu, jo izdevās apturēt pretinieku agresīvu spēli," skaidro "Cmoki" galvenais treneris Aleksandrs Krutikovs.

"VEF Rīga" ar divām uzvarām desmit spēlēs tagad ir pēdējā starp 14 komandām, bet "Cmoki" ar tikpat panākumiem astoņās cīņās atrodama priekšpēdējā pozīcijā.

Kopumā abas komandas savā starpā tikušās 13 reizes, deviņus panākumus gūstot "VEF Rīga" basketbolistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu