"Chelsea" diskvalificē četrus fanus par Stērlinga rasistisku aizvainošanu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rahīms Stērlings
Rahīms Stērlings Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta klubs Londonas "Chelsea" diskvalificējis četrus savus fanus par Mančestras "City" līdera Rahīma Stērlinga rasistisku aizvainošanu.

Incidents notika sestdienas mačā Londonā, kur kāds "Chelsea" līdzjutējs kamerās pieķerts, rasistiski lamājam Stērlingu. Fans gan pēcāk noliedzis, ka būtu rasistiski apvainojis futbolistu, tomēr nožēlo savu uzvedību. Londonas kluba spēles viņš apmeklējot jau 50 gadu.

"Chelsea" klubs kopā ar policiju veic izmeklēšanu saistībā ar notikušo un jau uz nenoteiktu laiku diskvalificējis četrus līdzjutējus. Sods ir spēkā vismaz līdz tam brīdim, kamēr tiks noslēgta izmeklēšana.

Diskvalifikācijas laikā līdzjutējiem ir aizliegts apmeklēt "Chelsea" spēles.

Tāpat klubs piedraudējis, ka šiem cilvēkiem var tikt piemērota arī pastāvīga diskvalifikācija, ja atklāsies, ka viņi tiešām uzvedušies ļoti rasistiski.

"Chelsea" sestdienas mačā uzvarēja ar 2:0.

Bijušais Mančestras "United" aizsargs Gerijs Nevils uzsvēra, ka Stērlings jau gadiem ilgi Anglijas futbolā saskāries ar rasismu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu