Ķēniņam rezultatīva piespēle Šveices čempionāta mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: AP/LETA

Ar rezultatīvu piespēli Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) mačā piektdien izcēlās latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš.

Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" komanda gan piektdien viesos ar rezultātu 2:3 (1:1, 1:1, 0:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās "Fribourg-Gotteron".

Latvietis asistēja vienības pirmo vārtu guvumā, kad Korijs Emertons 14.minūtē vairākumā panāca 1:1. Kopumā Ķēniņš šajā mačā laukumā pavadīja iespaidīgas 26 minūtes un 38 sekundes, kas bija ilgākais spēles laiks spēlē, veica vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu sāncenšu raidījumu un dueli noslēdza ar negatīvu lietderību -1.

Šosezon Ķēniņš 31 spēlē guvis septiņus vārtus un veicis 14 rezultatīvas piespēles, būdams komandas ceturtais rezultatīvākais spēlētājs.

Citviet ārpus pieteikuma palika Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins, kura pārstāvētā "Lugano" komanda savā laukumā ar rezultātu 3:4 (1:3, 0:0, 2:1) piekāpās "Ambri-Piotta".

Savukārt savainojumu turpina ārstēt cits latviešu vārtsargs Ivars Punnenovs, bet viņa un uzbrucēja Riharda Melnalkšņa pārstāvētā Langnau "Tigers" savā laukumā ar 3:0 (0:0, 1:0, 2:0) pieveica "Zug" vienību. Arī Melnalksnis palika ārpus spēles pieteikuma.

Šveices augstākās līgas kopvērtējumā līderpozīciju ar 59 punktiem 29 spēlēs ieņem "Bern", bet piektā ar 48 punktiem ir Langnau "Tigers", kamēr aiz tās ar 47 punktiem 31 cīņā ir "Lausanne".

Tikmēr "Lugano" ar 43 punktiem 29 cīņās ir devītā, bet latviešu speciālista Harija Vītoliņa trenētie "Davos" hokejisti 28 mačos iekrājuši 25 punktus, kas tiem dod priekšpēdējo vietu 12 komandu konkurencē. Tiesa, pirmais desmitnieks ir jau 18 punktu attālumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu