Priedulēna šonedēļ piedalīsies Eiropas čempionātā skeletonā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lelde Priedulēna
Lelde Priedulēna Foto: Viesturs Lācis / IBSF

Latvijas vadošā skeletoniste Lelde Priedulēna šajā nedēļā piedalīsies Eiropas čempionātā, kas piektdien norisināsies Īglsas trasē Austrijā, aģentūrai LETA atklāja sportistes treneris Mareks Mezencevs.

Priedulēnai šie būs sezonas pirmie mači, jo viņa pēc pavasarī veiktās operācijas izgāja rehabilitācijas procesu, turklāt pērn uzsāka arī mācības Šveicē.

Iepriekš bija plānots, ka sacensību apritē viņa atgriezīsies pagājušajās nedēļā Kēnigszē, bet laikapstākļu dēļ Pasaules kausa posma sacensības tika atceltas un Eiropas čempionāts pārcelts uz Īglsu.

Pagājušajās nedēļā Latvijas skeletona izlases treneris Dainis Dukurs portālam TVNET atklāja, ka Priedulēnai esot jāizšķiras starp diviem variantiem - doties uz Īglsu un sacensties Pasaules kausa posmā vai startēt nākamnedēļ Siguldā paredzētajās Eiropas kausa sacensībās.

Kā aģentūrai LETA atklāja Mezencevs, Lelde šobrīd ir Īglsā un gatavojas Eiropas čempionātam, bet Eiropas kausā Siguldā viņa nestartēs.

Priedulēna iepriekšējā sezonā, startējot ar traumu, spēja kvalificēties Phjončhanas olimpiskajām spēlēm, kurās tika izcīnīt augstā septītā vieta. Ceļgala operācija viņai tika veikta neilgi pēc olimpisko spēļu noslēguma - 1.martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu