Kazačoks pievienojas futbola klubam "Ventspils"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jevgeņijs Kazačoks
Jevgeņijs Kazačoks Foto: FK Ventspils/Facebook

Latvijas futbola pussargs Jevgeņijs Kazačoks pievienojies futbola klubam "Ventspils", vēsta komanda.

"Ventspils" futbolisti turpina gatavošanos jaunajai sezonai. Pavisam drīz, 20. janvārī, Dejana Vukičeviča trenētā komanda dosies uz pirmo pirmssezonas treniņnometni Spānijā.

23 gadus vecais Latvijas izlases pussargs Kazačoks ir Liepājas futbola audzēknis, bet iepriekšējo sezonu viņš aizvadīja Rīgas klubā RFS.

Savas karjeras labākās sezonas pussargs līdz šim aizvadījis Jūrmalas "Spartaks" komandā, kuras sastāvā viņš bija līderis, kapteinis un izcīnīja divus Latvijas čempionu titulus.

2016. gadā Kazačoks tika atzīts par Latvijas virslīgas labāko pussargu.

FK "Ventspils" sporta direktora Andreja Butrika komentārs:

"Turpinām pastiprināt sastāvu ar ambicioziem futbolistiem, kuri grib gan uzvarēt, gan progresēt. Jevgeņijs Kazačoks pilnībā atbilst mūsu prasībām, ne jau nejauši mēs jau sen un uzmanīgi sekojām viņa spēlei, gribējām arī agrāk uzaicināt komandā. Sanāca tagad, un laikam pašā piemērotākajā momentā. Kazačoks tiecās uz priekšu, vēlas pierādīt, ka viņš vēl joprojām ir viens no spēcīgākajiem Latvijas futbola pussargiem. Mēs par to nešaubāmies: nevar bez nopietnas meistarības, rakstura, gara spēka, esot komandas līderim, kapteinim, tā vienkārši uzvarēt Latvijas čempionātā divreiz pēc kārtas un tikt atzītam par labāko virslīgā savā ampluā. Viņam ir, ko pierādīt, un tā ir teicama īpašība, tā palīdz sevi realizēt un iziet jaunā līmenī. Visu to Žeņam arī novēlu, un esmu pārliecināts, ka labumu viņš FKV dos nopietnu."

FK "Ventspils" pussarga Jevgeņija Kazačoka komentārs:

"Jauns klubs - tur vienmēr ir jaunas emocijas un gaidas, un es esmu apmierināts, ka viss tas jaunais tagad saistīts ar "Ventspili". Pagaidām esmu aizvadījis tikai vienu treniņu, iepazīstos ar treneriem un partneriem, bet nešaubos, ka viss būs kārtībā, adaptācijas periods neieilgs. Neteikšu, ka pāreja uz FKV sanāca tik jau negaidīta: interese bija sen, un pēc būtības mana parādīšanās dzeltenzilo sastāvā bija vienkārši laika jautājums.

Kad spēlēju pret "Ventspili", vienmēr bija īpaša noskaņošanās, šis klubs visiem ļoti liels kairinājums. Iespējams, dzeltenzilo līdzjutēji mani varēja ievērot dažos mačos. (Smaida.) Tagad aizstāvēšu FKV krāsas, un, piemēram, "Spartaks" vai vēl jo vairāk RFS priekš manis būs ļoti nopietns izaicinājums... Pēc ne visai veiksmīgās pagājušās sezonas, kad parādīt sevi pa īstam patraucēja trauma, man ir, ko pierādīt. Esmu tam gatavs, kā arī tam, ka pierādīt savu varēšanu vajag katrā treniņā, katrā spēlē. Divreiz esmu uzvarējis čempionātā, tagad sākās gājiens pēc trešā titula. Vienmēr sev jāuzstāda visaugstākie mērķi. Zinu, ka "Ventspilī" citādi arī nemaz nav."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu