ASV kalnu slēpošanas zvaigzne Vona cer, ka varēs turpināt savu karjeras pēdējo sezonu

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lindsija Vona
Lindsija Vona Foto: AFP/SCANPIX

Amerikāņu kalnu slēpošanas zvaigzne Lindsija Vona cer, ka varēs turpināt šo sezonu, kas viņai karjerā ir pēdējā.

Vona pēc pagājušajās nedēļā notikušajām Pasaules kausa sacensībām norādīja, ka, iespējams, jau aizvadījusi karjeras pēdējo mačos. Vona svētdien pēc sadursmes ar vārtiem svētdien nesasniedza finišu sacensībās supergigantā.

"Saprotu, ka manas karjeras beigas var izvērsties tādas, kādas nevēlos, bet, ja ir iespēja, es to izmantošu," sociālajā vietnē "Instagram" raksta Vona.

Viņa raksta, ka pagājušajā nedēļā pēdējā treniņā savainojusi ceļgala nervu.

"Tagad mēs zinām, kur ir problēma, nākamais solis ir to atrisināt. Līdz šim neesam atraduši risinājumu. Tā kā tas ir jauns "savainojums", tad ceru, ka tas ir labojams," raksta Vona.

34 gadus vecā amerikāniete savas karjeras laikā Pasaules kausā guvusi 82 uzvaras, tikai par četru panākumu tiesu atpaliekot no visu laiku labākā sasnieguma.

Tiesa, Vona tā arī varētu nepārspēt rekordistu Ingemaru Stēnmarku no Zviedrijas, jo sezona ir jau otrajā pusē, bet viņai vēl jācīnās ar savainojumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu